Preparare: | Ingrediente (pat |
1. Se curăţă ciupercile, se scot cozile şi se taie mărunt. 2. Se curăţă usturoiul şi ceapa, se taie cubuleţe şi se călesc cu ciupercile tocate, fulgii de ovăz, ardeiul, roşiile, tăiate mărunt, sare şi piper, după gust. 3. Se amestecă uleiul de măsline cu mirodeniile şi se ung cu el coşuleţele de ciuperci, apoi se umplu cu amestecul călit şi se acoperă. 4. Se presară deasupra caşcaval ras şi se introduc la cuptor 15 minute. | - 16 ciuperci mari - o ceapă mică - doi căţei usturoi - 60 g fulgi de ovăz - o lingură ulei - două roşii - un ardei verde mic - o linguriţă sare - piper - 80 g caşcaval de post - două linguri ulei de măsline - o lingură busuioc uscat. |
Welcome to my recipe collection.
These recipes offer a delicious mix of new and old world flavors. From the kitchens of my mother and grandmother in Transylvania to the new fusion mixes from my home kitchen in Canada. I have been inspired by the fickle tastes of my children ( vegetarian, pescatarian or whichever way the wind may blow) and my desire to become healthier without compromising taste. I hope you enjoy reading this as much as I have enjoyed writing it. Leave me comments and your favorite recipes!
Saturday, November 20, 2010
CHIUPERCI LA CUPTOR
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment