Preparare: | Ingrediente (pat |
1. Se curăţă ciupercile, se scot cozile şi se taie mărunt. 2. Se curăţă usturoiul şi ceapa, se taie cubuleţe şi se călesc cu ciupercile tocate, fulgii de ovăz, ardeiul, roşiile, tăiate mărunt, sare şi piper, după gust. 3. Se amestecă uleiul de măsline cu mirodeniile şi se ung cu el coşuleţele de ciuperci, apoi se umplu cu amestecul călit şi se acoperă. 4. Se presară deasupra caşcaval ras şi se introduc la cuptor 15 minute. | - 16 ciuperci mari - o ceapă mică - doi căţei usturoi - 60 g fulgi de ovăz - o lingură ulei - două roşii - un ardei verde mic - o linguriţă sare - piper - 80 g caşcaval de post - două linguri ulei de măsline - o lingură busuioc uscat. |

No comments:
Post a Comment